Parcours

Onderstaand het parcours voor 2023.
Let op: Het definitieve parcours voor 2024 zal pas kort voor het evenement bekend en definitief zijn!

De wedstrijd bestaat uit 5 km hardlopen (1 ronde), 20 km terreinfietsen en tenslotte weer 2,5 km hardlopen (1 aangepaste ronde).

Geel = loopparcours deel 1
Oranje = fietsparcours
Groen = loopparcours deel 2

'Laat niets meer achter dan je voetafdruk en bandenspoor!'
Dit evenement wordt deels georganiseerd in een natuurgebied en deels op privĂ© terrein.
We streven ernaar om het gebied te gebruiken zonder het gebied onnodig te belasten. Gooi daarom geen afval op de grond! Een schoon parcours vergroot de kans dat het evenement ook volgend jaar weer kan rekenen op een vergunning.
Grote delen van het parcours zijn alleen op de wedstrijddag zelf toegankelijk omdat we alleen voor die dag toestemming hebben gekregen.
Alleen in het bos achter Ikea (oude vuilnisstort in Delfgauw) kan het technische deel van het parcours onbeperkt bereden worden!
We rekenen als organisatie op je medewerking. Deelnemers die zich niet aan deze spelregels houden kunnen door de wedstrijdleiding worden gediskwalificeerd.

Parcoursverkenning
De zondag voorafgaand aan de RunBikeRun zal een parcoursverkenning op de mountainbike plaatsvinden. Dit onder leiding van een parcours-verantwoordelijke.
Vertrek om 10:00uur vanaf de Tinteltent van IJsvereniging Pijnacker.

LET OP 1: Het rijden van het parcours buiten de wedstrijd, bijvoorbeeld om te trainen, is niet overal toegestaan / mogelijk. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om u hiervan te vergewissen.
LET OP 2: Getoonde parcours kan, afhankelijk van de omstandigheden, afwijken van het werkelijke parcours.
LET OP 3: De getoonde route is slechts een indicatie, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Een GPX bestand van de route is dan ook niet beschikbaar.

Parcours 'de Viergang' RunBikeRun Pijnacker weergeven op een grotere kaart

Zowel het hardloopparcours als het fietsparcours zijn grotendeels onverhard. Het fietsparcours kan flink blubberig zijn.