Parcours

De wedstrijd bestaat uit 5 km hardlopen (2 ronden van 2,5 km), 20 km terreinfietsen en tenslotte weer 2,5 km hardlopen (1 ronde).

Geel = loopparcours, Oranje = fietsparcours

'Laat niets meer achter dan je voetafdruk en bandenspoor!'
Dit evenement wordt deels georganiseerd in een natuurgebied en deels op privĂ© terrein.
We streven ernaar om het gebied te gebruiken zonder het gebied onnodig te belasten. Gooi daarom geen afval op de grond! Een schoon parcours vergroot de kans dat het evenement ook volgend jaar weer kan rekenen op een vergunning.
Enkele delen van het parcours zijn alleen op de wedstrijddag zelf toegankelijk omdat we alleen voor die dag toestemming hebben gekregen.
We rekenen als organisatie op je medewerking. Deelnemers die zich niet aan deze spelregels houden kunnen door de wedstrijdleiding worden gediskwalificeerd.

Parcoursverkenning
De zondag voorafgaand aan de RunBikeRun zal een parcoursverkenning op de mountainbike plaatsvinden. Dit onder leiding van een parcours-verantwoordelijke.
Vertrek om 10:00uur vanaf de Tinteltent van IJsvereniging Pijnacker.

LET OP 1: Het rijden van het parcours buiten de wedstrijd, bijvoorbeeld om te trainen, is niet overal toegestaan / mogelijk. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om u hiervan te vergewissen.
LET OP 2: Getoonde parcours kan, afhankelijk van de omstandigheden, afwijken van het werkelijke parcours.
LET OP 3: Het laden van de routes op je scherm kan soms even duren!

Parcours 'de Viergang' RunBikeRun Pijnacker weergeven op een grotere kaart

Zowel het hardloopparcours als het fietsparcours zijn grotendeels onverhard. Het fietsparcours kan flink blubberig zijn.